Lead text
Evening cruise 5 of 10

Julebord

Planlegger du et julebord og ønsker å gjøre det lille ekstra i år? Med et middagscruise ombord Bard i Tromsø ligger alt til rette for en unik feiring.

Vi seiler ut fra Tromsø og glir stille under Tromsøbrua mens vinterværet omslutter den oppvarmede båten. Gjennom panoramavinduene ser vi Ishavskatedralen og Fløya mens vi nyter en velkomstdrink og lar stemningen sette seg. Forretter og hovedretter blir servert mens byens lys og mas forsvinner akterut og nordlyset titter fram og begynner å danse på himmelen.

ADC 03 c Brim Explorer

Et middagscruise på Bard er et unikt julebord for venner og kollegaer som vil gjøre noe annerledes i år. Bards design med en stor panoramalounge og stillegående elektriske motorer setter standarden for et julebord utenom det vanlige. Båtens to innendørs dekk gir en intim og annerledes opplevelse hvor man kommer tett på havet og naturen rundt.

Om bord serveres en bedre 3-rettes middag fra Mathallen i Tromsø. Båten legger til ved Clarion The Edge, men dersom dere ønsker å leie hele båten eksklusivt kan dere selv velge seilingsrute. Ønsker dere en skikkelig fest med DJ eller annen underholdning er det ikke noe problem. Festen kan gjerne fortsette om bord til kai frem til skjenkestopp.

Northern Lights from our hybrid-electric boat

Veiledende pris for 20 personer er 1090 NOK per person . Prisen avhenger av antall personer, matønsker og om man ønsker eksklusiv leie, chambre séparée eller tur med andre grupper. Ta gjerne kontakt for et tilbud så skreddersyr vi et opplegg og setter en pakkepris for dere.