Brim Explorer Robinboee 7311

Med sin stillegående hybridelektriske motor, unike design og mange sittesoner er Brim det optimale lokalet for en intim og annerledes julelunsj. En fet julemiddag er byttet ut med en lett julelunsj som serveres ihht. gjeldende smittevernsregler. Mens båten glir stille igjennom det norske vinterværet ser vi kjente landemerker igjennom panoramavinduene i de oppvarmede salongene. Ved ønske om live musikk, underholdning eller aktiviteter skreddersyr vi dette.

Til tross for røft vintervær gjør Brims innredning lunsjen til en behagelig og komfortable opplevelse. Brim er allværsbåten med fasilitetene til å skape en god ramme rundt din julelunsj.

After Work

En julelunsj på Brim er et produkt for selskaper som ønsker en førjulavslutning for å samle kollegaer i en trygg kontekst. Dette er juleavslutningen som er tilpasset alles behov og gjør det mulig å samle hele selskapet til en behagelig samling. Ønsker du et alternativt julebord i år er dette det du ser etter.

Dette er et perfekt produkt for dere som ønsker en roligere juleavslutning, men samtidig ønsker å gjøre noe ekstra som et alternativ til julebord i år. Dersom dere ønsker å leie hele båten eksklusivt kan vi plukke dere opp der dere selv ønsker og dere bestemmer selv båtens rute.

Veiledende pris for 20 personer er 690 NOK per person, men denne justeres avhengig av antall personer, matønsker og eksklusiv bruk av båten. Ta gjerne kontakt for et tilbud så skreddersyr vi et opplegg og pris for dere.