ADC 02

Julemiddag med Brim er et spennende alternativ for deg og dere som ønsker et hyggelig, men utradisjonell samling. Mens Aker Brygge syder av folk og musikk går vi fra kai med de hybridelektriske motoren, glir stille ut i Oslofjorden og lar julemystikken senke seg. Ombord i Brim er det maten, opplevelsen og gjensynet med kollegaer som står i fokus. BrimBar har skjenkebevilgning, men tilbyr også spennende alkoholfrie alternativer dersom dere måtte ønske det.

Båten har to sitteområder, fordelt på to etasjer, og flere sittesoner. Dette gjør det mulig å fordele gjestene over hele båten og ivareta smittevernsregler. Båten er lun og varm, med unik utsikt gjennom salongenes panoramavinduer. Ved fint vær er det mulig å tilbringe deler av turen ute på dekk. Ved ønske om live musikk, underholdning eller aktiviteter skreddersyr vi det.

Evening cruise 4 of 10

Julemiddagen gjør at dine ansatte får oppleve et vanlig julebord med god mat og drikke, men hvor opplevelsen, og ikke festen står i fokus. Dette er et alternativt julebord for de som vil gjøre noe annerledes i år. Dersom dere ønsker å leie hele båten eksklusivt kan vi plukke dere opp der dere selv ønsker og dere bestemmer selv båtens rute.

Veiledende pris for 20 personer er 990 NOK per person, men denne justeres avhengig av antall personer, matønsker og eksklusiv bruk av båten. Ta gjerne kontakt for et tilbud så skreddersyr vi et opplegg og pris for dere.