1. Brim Explorer
  2. Julecruise
Evening cruise 5 of 10

Julebord

Planlegger du et julebord og ønsker å gjøre det lille ekstra for dine ansatte i år? Med et kveldscruise rundt Tromsøya ligger alt til rette for en minnerik og vellykket aften.

Vi seiler ut fra Tromsø og glir stille forbi byens landemerker mens vinterværet omslutter den oppvarmede båten. Julemiddagen blir servert mens båten glir gjennom det arktiske landskapet, og med litt flaks får vi også et glimt av nordlyset.

MS Brims' design, med panoramalounger og stillegående elektriske motorer, setter standarden for et helt unik julebord. Båten har to sitteområder, fordelt på to etasjer, og flere sittesoner. Båten er lun og varm, med unik utsikt gjennom store vinduer. Ved ønske om live musikk, underholdning eller aktiviteter skreddersyr vi gjerne et opplegg for dere. Vi har alle rettigheter i baren, og tilpasser utvalget etter deres ønsker.

Dersom dere ønsker å leie hele båten eksklusivt kan vi tilpasse seilingsrute og tilbudet om bord med for eksempel levende musikk, DJ, quiz eller andre aktiviteter.

Veiledende pris for 20 personer er 1290 NOK per person. Prisen avhenger av antall personer, matønsker og om man ønsker eksklusiv leie, og varighet på turen. Vi kan holde baren åpen etter at vi legger til kai.

Ta gjerne kontakt for spørsmål, mer informasjon og pristilbud.

1 Y7 A9887 1

Julelunsj

Ta med bedriften eller teamet på en hyggelig juleavslutning på dagtid. La en julelunsj ombord på Brim sette rammene for en unik førjulssamling.

Med stillegående hybridelektriske fremdrift, unik design og mange sittesoner er Brim det optimale lokalet for en intim og annerledes julelunsj. En tung julemiddag er byttet ut med en lett julelunsj, mens båten glir stille i det arktiske landskapet forbi Tromsøs kjente landemerker.

Brim er allværsbåten som er designet for å oppleve omgivelsene fra komfortable og varme innendørs salonger. Julelunsj passer for de som ønsker en rolig og intim juleavslutning, som et alternativ til tradisjonelt julebord.

Dersom dere ønsker å leie hele båten eksklusivt kan vi plukke dere opp der dere selv ønsker og dere bestemmer selv båtens rute. Ombord er det mulighet for å bruke skjermene til presentasjoner og salongenes oppbygging gjør dem meget godt egnet til møtevirksomhet.

Veiledende pris for 20 personer er 890 NOK per person. Prisen avhenger av antall personer, matønsker og om man ønsker eksklusiv leie, eller tur med andre gjester. Tidspunkt og innhold kan tilpasses ved eksklusiv leie.

Ta gjerne kontakt for spørsmål, mer informasjon og pristilbud.

Brim Explorer Robinboee 7274

Julefrokost

Start dagen med en rolig julefrokost på havet! Ombord Brim kan dere kombinere bedriftssamling med en julefrokost på havet. I vår oppvarmede panoramalounge dufter det av julekaffe som nytes i det vi legger fra kai. En fersk frokost serveres mens båten seiler stille i det arktiske landskapet med snødekte fjell og vinterens fargespill.

Er det en sur morgen med dårlig vær vil ikke dette ødelegge morgenstunden. Båten er designet for å oppleve omgivelsene fra komfortable og varme sittesoner innendørs. Dette er en perfekt opplevelse for dere som ønsker en roligere juleavslutning, men samtidig ønsker å gjøre noe ekstra som et alternativ til julebord i år. Dersom dere ønsker å leie hele båten eksklusivt kan vi plukke dere opp der dere selv ønsker og dere bestemmer selv båtens rute.

Ombord er det mulighet for å bruke skjermene til presentasjoner og salongenes oppbygging gjør dem meget godt egnet til møtevirksomhet.

Veiledende pris for 20 personer er 790 NOK per person. Prisen avhenger av antall personer, matønsker og om man ønsker eksklusiv leie.

Ta gjerne kontakt for et tilbud så skreddersyr vi et opplegg og setter en pakkepris for dere.